Een rapport bekijken over pogingen om uw gegevens op internet te verzamelen

Een rapport bekijken over pogingen om uw gegevens op internet te verzamelen

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Ga naar het gedeelte Privacy.
  3. Selecteer het onderdeel Private Browsing en klik op het pictogram De knop Instellingen.

Dit opent het venster Instellingen voor Private Browsing.

Als het onderdeel is uitgeschakeld, zet u het weer aan door de schakelaar in het bovenste deel van het venster op Aan te zetten.

In het venster wordt een geconsolideerd rapport weergegeven met informatie over pogingen om gegevens over uw online activiteit te verzamelen.

U kunt het rapport over de pogingen tot het verzamelen van gegevens ook in een browser of in het rapport over de prestaties van het programma bekijken.